Руслан Марцінків налаштований на те, щоб відправити дітей до школи з першого вересня. Про це мер Івано-Франківська заявив під час щоденного брифінгу.

Марцінків висловився, що онлайн-навчання не є повноцінним для дітей. У зв'язку з цим він буде шукати механізми, які дозволять відправити дітей до школи з початком навчального року.

"Наші діти мають право на повноцінне навчання, тому потрібно шукати механізми, щоб діти першого вересня пішли до школи, можливо з якимись обмеженнями", - додав Марцінків.

Раніше Марцінків також підняв це питання в прямому ефірі на радіо "Західний полюс".

Мер Франківська в прямому ефірі звернувся до прем'єр-міністра та президента з закликом знайти механізми для того, щоб відправити дітей до школи.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

"Я вважаю, що все таки це неправильно, і треба розглядати інші варіанти. Хочу ще раз звернутися до президента, прем'єр-міністра, міністра освіти – треба шукати механізми. Все таки, яким би не було хорошим онлайн навчання, воно ніколи не замінить звичайного навчання. Я просто не уявляю, як першокласники будуть навчатися онлайн. Треба шукати інші можливості в таких умовах не дивлячись, що є зростання захворюваності, незважаючи на загрозу", - сказав Руслан Марцінків.

Нагадаємо, що тисячі школярів залишаться без ЗНО та вищої освіти

Як повідомляв портал "Знай.uа" школярів більше не будуть навчати так, як раніше

Також, "Знай.uа" писав, що пандемія може вдарити за результатами ЗНО 2020