В мережі опублікували простий і смачний рецепт малосольних огірочків "Трясунів".
Такі огірочки можна їсти відразу після приготування або ж залишити в холодильнику на кілька днів.
З допомогою цього рецепта можна швидко приготувати огірки перед застіллям, коли часу до початку залишається зовсім небагато.
Спершу потрібно підготувати такі інгредієнти:
- 1 кілограм огірків;
- 1 пучок кропу;
- 3 зубчики часнику;
- 1,5 столової ложки солі.
Спосіб приготування:
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
- Огірки розріжте вздовж на 4 частини. Також дрібно наріжте часник і кріп.
- Перемішайте огірки, часник і кріп в глибокій мисці і додайте до них сіль.
- Огірки перекладіть в контейнер з кришкою або мішечок.
- Інтенсивно трусіть огірки в контейнері протягом двох хвилин.
Після цих дій огірки можна подавати до столу.
Не дивлячись на свою простоту, ця страва дуже смачна і швидко розбирається зі столу, оскільки завдяки вдалому поєднанню огірків і часнику вдається створити максимум смаку при мінімумі зусиль.
Примітно, якщо огірки необхідно подати відразу, то краще потрясти їх кілька разів. Таким чином вони будуть випускати більше соку і маринуватися.
Якщо страву потрібно подавати на наступний день, то одного разу буде достатньо.
Нагадаємо, раніше в мережі показали, як готувати сирний корж із зеленню.
Як повідомляв портал "Знай.uа" смачні домашні пиріжки можна приготувати за 15 хвилин.
Також "Знай.uа" писав, що рулетики з баклажаном стануть улюбленою закускою гостей.