В мережі опублікували простий і смачний рецепт малосольних огірочків "Трясунів".

Такі огірочки можна їсти відразу після приготування або ж залишити в холодильнику на кілька днів.

З допомогою цього рецепта можна швидко приготувати огірки перед застіллям, коли часу до початку залишається зовсім небагато.

Спершу потрібно підготувати такі інгредієнти:

  • 1 кілограм огірків;
  • 1 пучок кропу;
  • 3 зубчики часнику;
  • 1,5 столової ложки солі.

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку

Показати ще
  • Огірки розріжте вздовж на 4 частини. Також дрібно наріжте часник і кріп.

  • Перемішайте огірки, часник і кріп в глибокій мисці і додайте до них сіль.

  • Огірки перекладіть в контейнер з кришкою або мішечок.

  • Інтенсивно трусіть огірки в контейнері протягом двох хвилин.

Після цих дій огірки можна подавати до столу.

Не дивлячись на свою простоту, ця страва дуже смачна і швидко розбирається зі столу, оскільки завдяки вдалому поєднанню огірків і часнику вдається створити максимум смаку при мінімумі зусиль.

Примітно, якщо огірки необхідно подати відразу, то краще потрясти їх кілька разів. Таким чином вони будуть випускати більше соку і маринуватися.

Якщо страву потрібно подавати на наступний день, то одного разу буде достатньо.

Нагадаємо, раніше в мережі показали, як готувати сирний корж із зеленню.

Як повідомляв портал "Знай.uа" смачні домашні пиріжки можна приготувати за 15 хвилин.

Також "Знай.uа" писав, що рулетики з баклажаном стануть улюбленою закускою гостей.