Запіканка з фаршем і кабачками це гарна страва, яке поєднує в собі весняні продукти, простоту і головне — дуже приємний смак. Як його готувати розповіли у виданні "Страви".
Для приготування запіканки з кабачками і фаршем потрібно зібрати такі інгредієнти:
- Кабачок – 2–3 шт.;
- Фарш (будь-який) – 500–600 м;
- Цибуля – 1 шт.;
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
- Помідор – 1–2 шт.;
- Сметана 15% жирності – 3–4 ст. л.;
- Натуральний йогурт без добавок – 1 ст. л.;
- Яйця – 2 шт.;
- Часник – 2–4 зубчики;
- Тертий твердий сир;
- Орегано – 0,5 ч. л.;
- Сіль, перець. - за смаком;
Спершу потрібно розігріти сковорідку і кинути туди нарізану кубиками цибулю. Потім її необхідно злегка обсмажити.
Після цього, потрібно додати до цибулі фарш, приправити сіллю і перцем і обсмажити розбиваючи м'ясні грудочки.
Помідори також нарізати кубиками і додати у фарш. Смажити до тих пір, доки з них не піде волога.
Далі необхідно збити сметану, йогурт, яйця, орегано, роздавлений часник і сіль — вийде заливка для запіканки.
Кабачки потрібно очистити від шкірки і нарізати тонкими смужками.
Форму для випікання потрібно обробити вершковим маслом, після чого в неї можна викладати шарами підготовлені інгредієнти. Спершу треба покласти кабачки, потім залити їх соусом і зверху покласти фарш. Необхідно викласти кілька шарів.
Верхній шар залити заливкою, укласти і посипати твердим сиром.
Потрібно Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 45 хвилин.
Нагадаємо, раніше в мережі розповіли, як правильно готувати річкову рибу на сковорідці.
Як повідомляв портал "Знай.uа" в мережі опублікували рецепт засолки підчеревина.
Також "Знай.uа" писав, що в мережі опублікували рецепт маринованих огірків з чилі.