Сьогодні помер український політик Анатолій Матвієнко. У зв'язку з цим мер Івано-Франківська Руслан Марцінків опублікував повідомлення на сторінці в Facebok, де висловив співчуття його рідним.

Руслан Марцінків сказав, що Анатолій Матвієнко зробив багато для Прикарпаття і був справжнім патріотом України, а також висловив співчуття рідним.

"Висловлюю глибоке співчуття близьким та рідним Анатолія Матвієнка, сьогодні відійшов в інший світ. Він був патріотом України, багато зробив для Прикарпаття і не стояв осторонь від боротьби за соборність нашої держави, цінував нашу справжню історію... Вічна пам'ять!" - написав голова Івано-Франківська.

Про смерть Матвієнко повідомив його друг, політик Микола Княжицький на своїй сторінці в соцмережі Facebook

У повідомленні він розповів про трагічну новини і про те, як сильно Матвієнко любив українську культуру, а також підтримував українську церкву.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

"Помер Анатолій Сергійович Матвієнко. Він завжди був патріотом і справжнім українцем, в незалежній Україні завжди був одним з лідерів національно - демократичних сил. Анатолій Матвієнко любив і підтримував українську культуру, історичні дослідження. У нього завжди була мрія об'єднати українські церкви, бачити Україну сильною і соборної. В минулому році разом святили паски в церкві на Аскольдовій могилі." - написав Княжицький.

Нагадаємо, раніше помер депутат Львоской обласної ради.

Як повідомляв портал "Знай.иа" на Закарпатті від вірусу померла барон ромів.

Також Знай.иа" писав, що Садової поставл хрест на крематорії у Львові.