На офіційній сторінці Кам'янець-Подільського районного поліції в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про собачку Кею, яка ще кілька тижнів тому вмирала з голоду і плакала на вулиці від безвиході.
Однак один правоохоронець не зумів пройти повз скиглення і врятував цуценя. Потім малюк потрапив в теплий кабінет, його нагодували, викупали і успішно вилікували.

Національна поліція України, фото: Facebook

"Тепер у мене є власний куточок і кращий друг з безмежним серцем. Як виявилося, я тепер поліцейський собака, тому що мій рятівник - начальник поліції Чемеровеччини. Як так сталося, що справжній начальник поліції звернув на мене увагу?", - йдеться в публікації.

Потім у повідомленні додали, що, найімовірніше, поліцейському не байдуже, якщо хтось потрапив у біду-це стосується навіть найменших і незахищених.

Національна поліція України, фото: Facebook

Тепер Кей стежить за тим, щоб особовий склад вибудовувався правильно, чи зав'язали поліцейські шнурки, і охороняє територію відділу Нацполіції.
Собачка виросла в два рази з того моменту, як її знайшли. І в якийсь момент Кей навіть загубився, коли вийшов за межі ділянки.

Нагадаємо, обіцяли машину на ходу, приїхало незрозуміло що: як захиститися від шахрайства при покупці автомобіля в Інтернеті

Як повідомляв "Знай.ua", в дитячому магазині Харкова виявили іграшки "російського спецназу": "З ким 7 років йде війна?"

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Знай.ua писав, в Україні з'явився "чемпіон" з п'яної їзди, ловлять вже втретє за рік: "Небезпечний для суспільства"