Вважається, що завдяки певним замовлянням, людина може привернути у своє життя удачу і дивовижним чином всі її справи складатимуться якнайвигідніше. А удача йтиме крок в крок з нею.

Одне з таких замовлянь публікує телеграм-канал "Знахар. Народна мудрість".

Як зазначається, це замовляння потрібно читати між 00:00-03:00 год у недільний день і виключно на зростальний місяць. Крім того, читати потрібно, дивлячись на себе в дзеркало, а те своєю чергою повинно висіти на стіні або бодай бути опертим на стіну. І в жодному разі воно не повинно стояти на столі.

удача, фото pixabay

Замовляння, щоб завжди щастило

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Баба-чаклунка, та, що в труні лежить і свою труну сторожить. Ти ходила по землі сміливо, ти вершила свою чаклунську справу. Щастя збирала і у людей відбирала, удачу крала і собі дарувала, Подаруй мені, мертвячка, удачу.

Дай мені, чаклунка, щастя на додачу. Заповідаю тобі сороковий псалом і псалом сорок перший і з чорної магії перший. Забираю у тебе удачу і щастя на додачу. Амінь. Амінь. Амінь."

Удача, фото Pxhere

Після того, як ви прочитали це замовляння, потрібно обов'язково вийти на пішохідне перехрестя і зробити відкуп 13 грошовими одиницями (монети по 1).

У цей момент також треба подумки подякувати вищим силам за допомогу. Потім кинути правою рукою через ліве плече гроші зі словами "оплачено". Тепер потрібно йти, не обертаючись і ні з ким не розмовляючи.

Нагадаємо, таємний ритуал на швидкий грошовий прибуток: стакан води і три монетки. Після замовляння стакан потрібно поставити на підвіконня, на нього повинен потрапляти Місячне світло

Як повідомляв портал "Знай.ua", гроші вдома не переведуться - прикмети та замовляння на багатство. Експерти розповіли, як закликати гроші і удачу в свій дім

Також "Знай.ua" писав, від дзеркала до акваріума, топ-5 речей, які притягнуть гроші у ваш дім. Біоенергетики розповіли, як приманити гроші за допомогою побутових предметів