Чи вмієте ви насолоджуватися моментом? Просто нікуди не поспішати, розслабитися, звернути увагу на природу, помилуватися заходом сонця? У сучасному ритмі життя такі прості задоволення часто відходять на другий план. Але часом потрібно нагадувати собі, що за натхненням не потрібно далеко ходити. Воно оточує нас кожну хвилину, варто тільки звернути на це хоч хвилину своєї уваги.

Так, українська співачка MamaRika у своєму Instagram опублікувала фото, де артистка стоїть спиною до камери, а крізь силует співачки пробиваються промені призахідного сонця. "Добре ... тут і зараз #moment" підписала фото співачка.

MamaRika, Instagram Mamarika_official

У коментарях шанувальники артистки діляться своєю думкою, що для них тут і зараз: "ми цього літа з чоловіком влаштували собі міні відпустку. Тільки ми, без діток. Цілий місяць життя в Греції. Ось це було точно-тут і зараз. І я зрозуміла, як це важливо влаштовувати собі такі відпустки. Але ж колись ми навіть розлучалися ... Все в наших руках, дівчатка!!!!", "У мене зараз вже вечір, але теж тут і зараз", так само шанувальники висловлюють захоплення співачкою: "ви найкраща", "яка ж ви красуня" - пишуть люди, розбавляючи свої повідомлення закоханими смайликами, сердечками і вогниками.

MamaRika, справжнє ім'я артистки-Анастасія Кочетова, почала шлях до слави під псевдонімом Еріка в 2009 році, вона стала фіналісткою шоу Фабрика Зірок-3. Так само Анастасія пробувала себе в акторстві, зігравши роль Юлі в комедійному серіалі "Одного разу в Одесі". Зараз MamaRika відома як яскрава і талановита вокалістка, яка заслужено збирає багатотисячні зали на своїх концертах.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Нагадаємо, раніше MamaRika після пологів поділилася болем більшості матусь

Також "Знай.uа" писав, що MamaRika похвалилася струнким тілом після пологів

Як повідомляв портал "Знай.uа", MamaRika поскаржилася на скандали з чоловіком після народження сина