Молода матуся і дружина Народного артиста України Віктора Павліка Катя Репяхова показала свого кращого помічника, який допомагає справлятися з маленьким сином Мішею.
Катя Репяхова останнім часом досить активно розвиває свій блог Instagram, вона намагається часто, ділиться зі своїми підписниками новими фотографіями, цікавими моментами з життя або ж подробицями виховання маленького сина.

Скріншот публікації Каті Репяхової

На цей раз Репяхова показала шанувальникам свого помічника, якого називає "кращому другом". Коли мова йде про маленьку дитину і часті переїзди з одного міста в інше, то потрібно подбати про хорошу коляску і дівчина знайшла для себе ідеальний варіант.

"Наш найкращий друг. Наша коляска об'їздила з нами всю Україну. На вигляд вона може здатися великою, але насправді вона вміститися в будь ліфт або в мою невелику машину. Легко складається. Маневрена хороші амортизатори. Ідеальна прохідність". - розповіла Катя Репяхова.

Скріншот публікації Каті Репяхової

Катя Репяхопа опублікувала коротеньке відео на якому вона прогулюється біля моря з коляскою. Блогерка одягла стильні сині джинси і білу футболку з принтом, свій образ вона доповнила зручними кросівками і милими кучериками.
Нагадаємо, что Віктор Павлік поностальгував за часами, коли Катя Репяхова була вагітна: "Останній безтурботний вечір". Павлик поділився архівним відео з вагітною дружиною
Раніше Знай писав, що Катерина Репяхова похвалилася новими досягненнями 3-місячного сина: "час дуже швидко летить". Синові Віктора Павлика виповнилося 3 місяці
Як повідомляв портал Знай, Віктор Павлік "возз'єднався" з минулою сім'єю: поки Катя Репяхова сидить в декреті. Віктор Павлік розповів про цікаву зустріч