Селище Іванковичі знаходиться неподалік від української столиці, до нього веде Одеська траса. Дане місце прославилося на всю Україну тим, що там жив до президентства Володимир Зеленський разом зі своїми колегами і друзями зі студії "Квартал 95". Тут живе і популярна співачка Гайтана.

Журналісти одного з українських телеканалів дізналися, як же насправді виглядає сімейне гніздечко співачки з висоти пташиного польоту, і в яких саме умовах перебуває щаслива мама і дружина, 42 річна Гайтана Ессамі.

Життя Гайтани в Іванковичах, скріншот: YouTube

Кілька років тому життя співачки кардинально змінилося - вона завагітніла в 37 років. А також всіх здивувала новиною, що вже одружена з продюсером Олександром Смартом, який і є батьком дитини. Тоді вона і переїхала в котеджне містечко неподалік озера Круглик.

Життя Гайтани в Іванковичах, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Співачка має просторий двір і двоповерховий будинок. Також на території є справжній міні-Діснейленд для чотирирічної доньки Сапфір-Ніколь. Час від часу сім'я розгортає і батут і два надувних басейни - для дорослих і малюків.

Співачка також володіє міні-городом за будинком - кілька кущів полуниці, помідори і навіть картопля. Сама Гайтана пояснює - все для дитини, щоб вона бачила, що і як росте. Також вона вирощує манго і авокадо.

На сусідство з президентом співачка не скаржилася. Каже, що незручно не було ані через кортежі, ані через охорону. А ось на жителів сусідніх сіл вона скаржилася. Писала, що сусіди спалюють траву, а дим викликає алергію.

Раніше повідомляли, нафарбований Потап у жіночій перуці вразив Настю Каменських: серйозна робота.

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько розкрила правду про вінчання з чоловіком-красенем: "Щастя цього варте".

Знай.uа писав, Аліна Гросу в латексі перетворилася на спокусливу кішечку: так і хочеться відшльопати.