Віктор Павлік показав, як любить свого малолітнього сина Михайла. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український співак Віктор Павлік має багатотисячну армію шанувальників. Тому він досить активний у своєму Instagram, на який підписано 80,6 тисяч осіб. Тут він ділиться новими фотографіями або цікавими моментами з життя.

Не так давно його молода дружина Катя Репяхова народила Віктору Павлику сина, якого назвали Михайлом. Дівчина зустріла свій 27-й день народження, і на наступний день вирушила народжувати. З'явився малюк на світ 15 червня і його вихованням займається Молода дружина.

Однак, як повідомляє сама Репяхова, Віктор Павлік їй дуже сильно допомагає і підтримує її в багатьох домашніх справах. Це підтверджує сам чоловік, який опублікував 7 вересня в соціальній мережі, на якій він зворушливо притискає до себе свого сина.

улюблений Михасик
, - написав він.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.