Відома українська співачка Наталка Карпа розказала, як змінило їхнє з чоловіком Євгеном Тєрєховим життя народження спільної донечки Злати. При цьому зірка зізналася, що тепер навіть жалкує, що наважилася стати мамою лише у 38.

Про це Наталка Карпа розказала за лаштунками шоу "Співають всі!", передає ТаблоID.

“До цього життя було в якомусь постійному гастрольному графіку, зйомках, інтерв’ю. Я жила фразами: все встигнемо, все зробимо, все буде. Але зараз розумію – потрібно було стартувати раніше. Адже це такий кайф і щастя! Так, звичайно, безсонні ночі ніхто не відміняв, наприклад, сьогодні я спала всього 3 години, але ці жертви того варті!”, – запевнила вона.

Фото з INSTAGRAM Наталки Карпи

Після народження донечки Наталка Карпа повністю переосмислила своє життя. Раніше вона бралася за все і одразу, проте зараз вона навчилася правильно розставляти пріоритети.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Навчилась цінувати сім’ю і домашній затишок, хоча розумію, що це щоденна велика робота. Це може гарно виглядати на фото або на екрані, а в житті – це робота!", – поділилася Наталка.

Фото з INSTAGRAM Наталки Карпи

Співачка зізналася, що після народження Злати змінилося не тільки її уявлення про життя, а й їхні стосунки з чоловіком Євгеном. У них, мабуть, як і у кожній родині, без сварок не обходиться, але подружжя навчилося вирішувати конфлікти.

Фото з INSTAGRAM Наталки Карпи

“У нас є слово-активатор: “стіл” і, якщо потрібно влаштувати розбір польотів – сідаємо і розмовляємо. Одного разу навіть було таке, що ми в ресторані взяли листочки і написали список якостей, які кожен хотів би змінити в партнері, і обмінялися ними. Це до речі, була наша перша сварка, а список досі є у мене”, – розказала артистка.

Варто нагадати, що Наталка Карпа з Євгеном Тєрєховим відгуляли весілля у Львові в 2016-му році. В Євгена є старша донька Ганна від попереднього шлюбу.

Нагадаємо, що співачка Наталія Карпа втекла від локдауну з 1,5-річною дитиною в Єгипет: як проходить декрет в all inclusive. Співачка зважилася на тривалий відпочинок в Єгипті

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян заговорив про втому від життя: "Нагадаю собі…"

Знай.ua писав, зять Ніни Матвієнко Мірзоян показав, чим балує себе в Буковелі: "Ціна, як за лобстера"