Відома українська телеведуча і співачка, Оля Цибульська днями привітала чоловіка з днем народженням, і ось, 1 вересня знову особливий день для всієї родини, вже пов'язаний з сином.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є.

Регулярно вона ділиться з шанувальниками кадрами зі свого життя, повідомляючи про багато подій і висвітлюючи різні заходи, цього разу один з таких днів.

Всього за нею щодня стежить понад 784 тисяч користувачів.

Зараз співачка поділилася цілою серією фотографій з сином. Справа в тому, що хлопчик на ім'я Нестор пішов у перший клас.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Перший раз в перший клас❤️ Наша любов! Синочку! Нехай світ відкривається для тебе і дивує своїми можливостями. Ти можеш все❤️ все, чуєш? Ми пишаємося дуже тобою ❤️ тільки вчора принесли малюка на руках додому з пологового будинку, а сьогодні чіпляла метелика на твою святкову сорочку❤️" - підписала пост українська співачка.

Оля Цибульська вірить, що завдяки космічним планам, її син зможе домогтися багато чого, і якраз похід в школу перший з кроків.

"Пам'ятай: важливо що ти відчуваєш, хто поруч і до чого йдеш. Решта - дрібниці. Емоції зашкалюють 🔥" - підсумувала жінка пост.

Варто відзначити, що хлопчик народився в 2015 році, в шлюбі з чоловіком, якого Оля Цибульська приховує вже близько 10 років. Вона вважає, що щастя любить тишу, і поки не прийшов час, щоб публічно про це розповісти.

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Оля Цибульська виставила своїх "киць"і замріялася про кохання:"все критично". Цибульська знайшла спосіб змусити українців полюбити Батьківщину

Як повідомляв Знай.ua, маленький син Олі Цибульської перетворився на Елвіса Преслі: крутіше Дзідзьо.

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська показала, як пробилася в шоу-бізнес через ліжко".