Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко повідомив своїм шанувальникам, що відправляється у відпустку і на деякий час пропаде з соцмереж.

Кулінарний гуру розмістив пост про те, що зникне з радарів медіапростору на тиждень, через свою довгоочікувану відпустку в Італії. Євген дав відданим підписникам інструкції по боротьбі з сумом, яка виникне від відсутності нових постів і Insta Stories в його профілі. Але, кулінар зізнався, що дуже б хотів, щоб шанувальники помітили його пропажу, і навіть підготував текст, який вони можуть йому адресувати в момент розлуки.

"Сподіваюся, сумувати не будете. Переклад: насправді, дуже хочу, щоб ви відчули щось сентиментальне з приводу моєї відсутності і написали мені про це. Підказка, що писати: Євгене, ніііііі, не покидай нас, ми без тебе не зможемо, пропадемо!!! (можете скопіювати і вставити в коментарі)", - написав Клопотенко.

Кулінар зізнався, що під час відпочинку у нього буде можливість повчитися у свого італійського друга, шефа John Nocita, який тримає свій ресторанчик в Італії, новим рецептам і гастрономічним хитрощам.

"А поки ви проживатимите глибоку кризу через наше тимчасове розставання, я буду лизати джелато, купатися, рибалити, ходити італійськими ринками, готувати квіти цукіні і ще щось морське. Плюс, я вирішив повчитися трохи у свого італійського друга, шефа John Nocita", - заявив Євген.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Нагадаємо, що Євген Клопотенко закохає світ в український борщ: уминають і просять ще.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко уявив себе Да Вінчі: українці ризикують залишитися без борщу

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко вижене "совок" зі шкільної їдальні: нагетси замість котлет і суп мінестроне