Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

А нещодавно колишня дружина знаменитості, продюсерка Ірина Горова виставила зворушливий спільний кадр з 23-річною донькою Наташею і 12-річним сином Андрієм, якого численні шанувальники їх сім'ї також знають, як Потапчика.

Так, зірка зізналася, що вперше за довгий час вирушила на довгоочікуваний відпочинок з дітьми, а також їх бабусею і дідусем. Для літніх канікул сім'я вибрала сонячну Грецію, насолоджуючись її видами і блакитною водою.

Ірина зазначила, що в поїздці всі три покоління сперечаються, розповідають про свої цінності, ностальгують, жартують і діляться спільними переживаннями.

"Мої солодкі і дуже любі дітки🌸

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Як же я скучила за нашими поїздками, маленькими кафешками, вузькими вуличками, церквами і постійним шумом вулиць, наповнених життям і милими безтурботними розмовами за келихом вина.

Особливо добре, що в цій поїздці, нас три покоління, які постійно сперечаються, знаходять спільні цінності, згадують цікаві моменти з дитинства, юності, діляться спільними переживаннями і дивовижними моментами спільного відпочинку.

Це все про любов і максимальну близькість, яка можлива з сім'єю і близькими🌸..."