Стало відомо про те, що в Івано-Франківській області почали очищати річку Бистриця, в якій За останній час потонули лдюди.

Це рішення було прийнято в середу, 14 липня на засіданні міської комісії ТЕМ і НС.

Спеціальні співробітники приберуть дерева, гілки, а також інше різноманітне сміття. Скільки триватимуть роботи-невідомо, однак, після них планують змінити також і русло річки, що має покращити ситуацію.

Річка, фото: Галицький Кореспондент

Тим часом, мер Івано-Франківська Руслан Марцінків заборонив купатися в цій річці, після кількох смертей, які сталися в результаті утоплення. Тому, хто порушить це правило, загрожує штраф у розмірі 50 тисяч гривень.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Річка, фото: Галицький Кореспондент

По периметру розставили спеціальні знаки, а також чергуватиме аварійно-рятувальна служба.

Річка, фото: Галицький Кореспондент

Нагадаємо, що за два дні на цій ділянці потонуло 2 підлітка - 14-річний хлопець і 12-річна дівчинка. Вони не змогли впоратися з водою, і пішли на дно. На жаль, їх врятувати не вдалося.

Річка, фото: Галицький Кореспондент

Водолази після цього обстежили дно, і виявили там величезну яму, глибина якої була в кілька метрів, і там є сильна течія. Саме через це було прийнято рішення змінити русло річки.

У літній період все більше людей хочуть провести час біля водойм, охолодитися, але, не завжди це закінчується благополучно. Рятувальники закликають бути більш обережними, і не залишати дітей одних без нагляду.

Нагадаємо, що у Закарпатській області житель одного з сіл потонув у річці в новорічну ніч. Такого закінчення свят ніхто не очікував.

Як повідомляв портал Знай, туристка з Києва серйозно травмувала хребет під час походу в Українських Карпатах. Гори ледь не поглинули безтурботну жінку.

Також Знай писав, що мешканці Мукачева потерпають від" розборів польоту", які любителі випити регулярно влаштовують під вікнами багатоквартирних будинків.