Арсен Мірзоян, український співак, композитор та чоловік співачки Антоніни Матвієнко і зять легендарної Ніни Матвієнко, показав, де проводить свій вільний час.

Відповідне повідомлення він опублікував на власній сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Давно хотів відвідати цього красеня!», - написав Мірзоян, публікуючи знімки красивого водоспаду, біля якого відпочивають люди. Судячи з геотегу та допису співака, це Джуринський водоспад.

«Гарна містинка, при нагоді обов'язково відвідаю», - зізнаються у любові рідному краю українці. Дійсно, місцина виглядає напрочуд спокійною та вабить до себе туристів з усієї України.

Скрін, Instagram Арсен Мірзоян

Популярні новини зараз

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Показати ще

Скрін, Instagram Арсен Мірзоян

Додамо, що на фото – місце, де колись стояв водяний млин. Цей млин на водоспаді на річці Джурин існував щонайменше з 19 століття. Місцеві мешканці їздили сюди змолоти зерно на борошно, а в 20 столітті млин переобладнали для видобутку електричної енергії.

Нагадаємо, раніше Арсен Мірзоян з'явився в компанії іншої жінки, поки Тоня Матвієнко готується до зйомок. Артисти поділилися новим спільним знімком

Як повідомляє портал «Знай.иа» Арсен Мірзоян показав "ледачі" рухи з Тонею Матвієнко: "у" Танці з зірками " не запрошували?"Арсен Мірзоян показав закулісся нового пісенного шоу "Співають всі"

Також «Знай.иа " писав, що Тоню Матвієнко та Арсена Мірзояна спіймали в кумедній позі: заснули "штабелями" в авто. Тоня Матвієнко опинилася з Арсеном Мірзояном в одній машині