Андре Тан розповів своїм шанувальникам про ідеальний матеріал для літа. Відповідний пост з'явився на його офіційній Instagram-сторінці.

Відомий український дизайнер і модельєр активно веде свої соціальні мережі, на яких ділиться не тільки моментами зі свого особистого життя, а й корисними порадами в плані моди.

Андре Тан, фото: скріншот з відео

11 липня український модельєр опублікував пост на своїй офіційній Instagram-сторінці, на яку підписано 264 тисячі осіб. У ньому він розповів про те, що краще носити в літній час. З'ясувалося, що це лляні речі.

Льон-ідеальний матеріал для літнього гардеробу: натуральний, дихаючий, екологічно чистий, та ще й мнеться благородно. Але виглядати в ньому ви завжди будете дорого за недорого! Традиційно льон забарвлюється в близькі до його природного кольору тони. А в тренді якраз світлі відтінки - канарковий, всі відтінки блакитного, колір Барбі
, - розповів він.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Незважаючи на те, що натуральні тканини з лена можуть сильно м'ятися, Андре Тан зазначає, що це теж є частиною моди. Особливо мова йде про прекрасну половину людства.

У цьому сезоні без лляної сукні ви просто не маєте права виходити з дому! Моделі з об'ємним рукавом в тренді, тільки остерігайтеся неактуальних фасонів. Більше прикладів в каруселі!
, - розповів український дизайнер.

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.