Закуска з болгарським перчиком - найкраще, чим можна зайнятися на кухні, якщо у вас є кондиціонер або вентилятор. У ці спекотні дні ми знайшли чудовий рецепт закуски, яку можна з'їсти за сімейною вечерею або залишити на довгі зимові вечори - вибір за тобою, наш дорогий читач.
Для приготування закуски з болгарським перчиком знадобитися не так багато продуктів, як наприклад, для банки з салатом, але теж доведеться постаратися.
Про цей рецепт стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Домашня консервація".
"Хотіла приготувати на зиму, але з'їли за вечір! Завтра буду готувати знову тільки велику порцію! Шикарна закуска до будь-якого святкового і повсякденного столу.
Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Складові: - Перець болгарський-10 шт.; - Вода-150 мл; - Оцет 9% - 70 мл; - Цукор-2 ст.л.; - Сіль - 1 ст.л.; - Перець духмяний - 5 шт.; - Лавровий лист - 2 шт.; - Гірчиця - 200 г; - Масло рослинне - 150 г.
Покрокове приготування:
1. Перець почистіть, поріжте на тонкі смужки.
2. У каструлю налийте воду, оцет, додайте caxap, сіль, запашний перець і лавровий лист. Доведіть до кипіння.
3. Завантажуйте перець частинами і варіть по 15 хвилин під кришкою.
4. У мисці змішайте масло і гірчицю, додайте перець і добре перемішайте.
5. Розкладіть перець по стерильним банкам, остудіть, накрийте кришкою і зберігайте в холодильнику.", - розповідає автор рецепту.
Раніше повідомляли, домашнє вино з моркви: напій, який не залишить байдужим.
Як повідомляв Знай.uа, смачно і просто: топ рецептів кабачкового лечо на зиму.
Знай.uа писав, як безпечно відбілити шкіру на внутрішній частині стегна і під пахвами: два простих домашніх рецепта.