Стало відомо про двох українців, які співають разом на відео, а потім викладають їх в TikTok. Йдеться про літню бабусю з онукою.

17-річна Уляна Ковалик родом з Тернополя, і стало про неї відомо завдяки TikTok, і неймовірно чарівному голосу. Співає вона різні пісні, включаючи українські народні.

Їх улюблена пісня з бабусею - "Ти ж мене підманула", яку вони разом виконали на одному з роликів.

Дівчинка вже зібрала понад 1,6 мільйонів користувачів на одній сторінці, що, звичайно ж не може її не радувати. На досягнутому вона не збирається зупинятися, і зараз поставила собі за мету зібрати 2 мільйони передплатників.

Ролики набирають не тільки мільйони переглядів, але і величезну кількість коментарів з Італії, Чехії, Сербії, і навіть Сполучених Штатів Америки.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

При цьому, варто відзначити, що на дівчину обрушився Хейт, після того як вона виконала композицію з назвою "Катюша". Користувачі почали відписуватися і залишати свої гнівні коментарі.

"Добре, тільки шкода, що бабуся не співає на цьому відео. Це два записані і змонтовані голоси дівчини";

"Ви дійсно вважаєте що завдяки їм українську пісню чують? Тоді чому ж у неї на сторінці більшість російських пісень в стилі "Катюша"? Це відсутність позиції співати радянські пісні?";

"Штучне поєднання аудіо та відео, але самі слухають ..";

"А ще Уляна співала "Катюшу", але то таке)";

"Але вона багато пісень і російських співає, в інстаграмі більшість Російські";

"Клас! Чарівний голос!"

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше "Ощадбанк " знайшов спосіб закликати Maneskin в Україну:"Нас*ать вам, якщо людина переїхала". "Ощадбанк" зняв кумедне відео в TikTok

Як повідомляє портал Знай.uа 82-річна українка стала зіркою TikTok і "наколядувала" на айфон. Мешканка Вінницької області Ніна Колодницька стала блогером і в найкоротші терміни підкорила популярну соцмережу TikTok.

Також Знай.uа писав, що Знайомтеся, зірка TikTok "бабуся": лиха пенсіонерка вирощує овочі і пече смачні пиріжки, кращі поради господиням.