Для кожної пари весілля та набуття статусу чоловіка та дружини дуже важливий етап у житті. Однак, саме дівчата надають всьому цьому найбільшого значення та своєї уваги.

Все через те, що жінка хоче бути для свого чоловіка найкращою дружиною, бути для нього опорою та мати мудрість аби подолати всі незгоди. З такими проханнями можна звертатися у молитві до Бога. Якщо читати цю молитву щодня, то Всевишній подарує жінці мудрість, ласку та щирість.

Молитва, фото: Unian


Молитва яку має прочитати кожна жінка, щоб бути доброю дружиною.

Ласкавий Творче першої жінки, Єви, яку Ти Сам дав Адамові товаришкою життя та помічницею в його мандрівці до вічності. Допоможи мені бути гідною подругою цьому чоловікові, з яким Ти Сам з’єднав мене в Тайні Подружжя. Хочу бути доброю дружиною та завжди чинити приємність своєму чоловікові в тих речах, які подобаються Тобі.

Дай мені мудрість розуміти його потреби, вади і недосконалості, спокійно нести тягар подружнього життя. Бережи мене від духу світу, який затроює подружнє життя, дай мені ласку бути доброю дружиною, матір’ю та господинею, щоб через мене чоловікові було легше прославляти Тебе. Маріє, Ти була взірцем для подруг, дай мені ласку наслідувати Тебе в моєму подружжі та щиро й вірно любити свого чоловіка аж до смерти. Амінь.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Показати ще

Нагадаємо, раніше День Іоанна Предтечі 7 червня-час передбачити майбутнє: як молитися і чого ні в якому разі не можна робити

Як повідомляє портал "Знай.ua" сильні молитви за українських воїнів, які подарують захист-читай з вірою

Також "Знай.uа" писав, що найсильніший сон Діви Марії про Ісуса: зберігайте його і буде вам щастя