Голубці - дуже популярна українська страва, яка часто з'являється на нашому столі. Пропонуємо вам видозмінену літню версію: замість капусти - кабачки. Спробуйте, це дуже смачно!

Рулетики з кабачків з фаршем

Інгредієнти:

  • 400 г курячого або змішаного фаршу
  • 1 цибулини
  • 4 зубчики часнику
  • 2 ст. л. сметани
  • 100 г сиру
  • Сіль, перець - за смаком
  • Спеції, зелень - за смаком

Приготування:

  1. Кабачки помити і обсушити, розрізати уздовж на тонкі пластинки.
  2. Лук почистити, подрібнити і додати в фарш.
  3. Додати пропущений через прес часник, 50 г тертого сиру, сіль, перець і спеції на ваш смак, сметану. Масу добре перемішати.
  4. Кабачки посолити, на половину довжини викласти фарш, згорнути в рулет.
  5. Форму для запікання змастити олією і викласти рулети. Зверху рулети змастити сметаною.
  6. Духовку розігріти до 180 ºС і запікати кабачки близько 20-30 хвилин.
  7. За 5 хвилин до закінчення запікання вийняти, посипати тертим сиром і повернути в духовку.