Голубці - дуже популярна українська страва, яка часто з'являється на нашому столі. Пропонуємо вам видозмінену літню версію: замість капусти - кабачки. Спробуйте, це дуже смачно!
Рулетики з кабачків з фаршем
Інгредієнти:
- 400 г курячого або змішаного фаршу
- 1 цибулини
- 4 зубчики часнику
- 2 ст. л. сметани
- 100 г сиру
- Сіль, перець - за смаком
- Спеції, зелень - за смаком
Приготування:
- Кабачки помити і обсушити, розрізати уздовж на тонкі пластинки.
- Лук почистити, подрібнити і додати в фарш.
- Додати пропущений через прес часник, 50 г тертого сиру, сіль, перець і спеції на ваш смак, сметану. Масу добре перемішати.
- Кабачки посолити, на половину довжини викласти фарш, згорнути в рулет.
- Форму для запікання змастити олією і викласти рулети. Зверху рулети змастити сметаною.
- Духовку розігріти до 180 ºС і запікати кабачки близько 20-30 хвилин.
- За 5 хвилин до закінчення запікання вийняти, посипати тертим сиром і повернути в духовку.