За життям зірки "Кріпосної" та "Спіймати Кайдаша" стежить більше 90 тисяч українців, з якими Тарас Цимбалюк охоче ділиться подробицями з професійного та особистого життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram актор занурився у спогади з власного дитинства: батьки були вчителями і завжди давали синові гарний приклад. Грошей в родині було небагато, але подружжя Цимбалюків зробило все, аби Тарас відчував себе безтурботною дитиною.

"Я жив своє прекрасне дитяче життя, і не звертав уваги на якісь тонкощі свого виховання. Зараз коли будую свою сім’ю, аналізую і усвідомлюю, дії батьків. Мама з Татом ніколи не з’ясовували стосунки на моїх очах. Безумовно, якісь побутові сварки трапляються з усіма, але не всім вдається вирішувати їх повз дітей. Ще, для Тата завжди Мама на першому місці.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Він завжди їй подасть руку, принесе квіти, завжди запропонує свою допомогу, завжди сам перший почне мити посуд, щоб Мама зайшла на кухню і побачила чистоту. Всі ці моменти зараз є моїми теплими флешбеками. Це і є справжнє виховання дітей. Розумію тільки зараз. Це набагато глибше і важливіше ніж записувати свою дитину на паркур, французьку мову і танці. Всім Батькам - низький уклін!", - зворушливо написав актор.

Раніше ми повідомляли, зірка Тарас Цимбалюк знову "поранений", але відпочинок тільки сниться.

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Сумська з Олесею Жураковською не поділили чоловіка: накинулися обидві.

Також "Знай.uа" писав, що Ольга Сумська з серцеїдом Тарасом Цимбалюком з "кріпосної" опинилася в серці України.