Відома українська співачка Тоня Матвієнко має багатотисячну армію шанувальників. Тому у своєму Instagram зірка досить часто тішить їх новими світлинами чи моментами з життя.

Цього разу Тоня Матвієнко у своєму Instagram в розділі stories вирішила показати, як розважається без свого чоловіка Арсена Мірзояна. Зірка показала, що опинилася на дні народженні однієї з подруг.

Тоня Матвієнко з подругами, скріншот зі stories

У самому розпалі розваг подружки вирішили зробити спільне фото. На світлині видно, як Тоня обійняла свою подружку, а інша притиснулася ззаду до Матвієнко та ледь прикусила її вушко.

"Нарешті зустрілася з Bestfriends! My girls - love", - написала співачка та поставила геолокацію "Нічого святого".

Тоня Матвієнко з подругами, скріншот зі stories

До слова, раніше Тоня Матвієнко разом зі своїми донечками опинилася на обкладинці модного глянцю. На світлині Тоня Матвієнко позує у розкішній сукні смарагдового кольору. Цей образ вдало підкреслює фігуру зірки й показує її стрункі ніжки.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян чуттєво привітав Тоню Матвієнко з Днем народження: "Моя королева". Арсен Мірзоян розповів про почуття до Тоні Матвієнко.

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", напівголий Арсен Мірзоян змусив киян ловити дрижаки: "Як погодка?". Мірзоян показав, чим займався цілий ранок

Також "Знай.ua" писав, Арсен Мірзоян у фартусі показав, чим годує Тоню Матвієнко: мрія кожної жінки. Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян порається біля плити.