Відома українська співачка Тоня Матвієнко останнім часом досить активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram. Тут зірка часто тішить свою тисячну армію шанувальників новими світлинами чи подробицями з життя.
Так, цього разу у своєму Instagram у розділі stories Тоня Матвієнко показала, як разом зі своєю родиною та друзями провела світле свято Великдень. Вони досить великою компанією друзів разом з дітьми виїхали на природу.

Скріншот stories

Під час прогулянки весела компанія вирішила зробити спільне фото. На передньому плані позують Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, а ззаду них стоять їхні друзі показуючи лопати. Трохи далі можна побачити маленьку Ніну, доньку Мірзояна та Матвієнко, яка сидить поруч з іншими діткам.
До слова, раніше Арсен Мірзоян разом зі своєю донечкою Ніною вирушили на прогулянку до річки. При цьому артист похвалився, що дівчинка росте дуже кмітливою, адже взяла із собою корм для диких качок.

Скрін, Instagram

"Знала, що йде до річки, і взяла з собою хліб. Сама - ніхто не підказував! К - кмітлива!", - розповів Арсен Мірзоян.

Раніше повідомляли, Пономарьов на Великдень змусив зірок хвалити Бога 12 мовами, українці оцінили - "Янголи співають з вами!".

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо перетворився на "великоднього кролика" і закохав у себе українців - "Ти просто красень!".

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Знай.uа писав, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян перед Великоднем показали своє творіння: "Суцільне задоволення".