Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк має багатомільйонну армію шанувальників, тому часто тішить їх участю у різноманітних телепроєктах та шоу. Окрім цього зірка встигає бути досить активною та максимально близькою до шанувальників у своєму Instagram.
Тому тут вона часто тішить їх новими світлинами, моментами з життя чи кумедним контентом. Цього разу Леся Нікітюк поділилася неймовірним фото, яке зробила на балконі багатоповерхівки.

Леся Нікітюк, фото з instagram

"Леся Іванівна завжди на висоті", - так Нікітюк підписала опубліковане фото.

На фото Леся Нікітюк позує на фоні розкішної панорами міста. Для вдалого знімка телезірка одягла чорний топ та штани такого ж кольору. Свій образ вона доповнила стильними золотими прикрасами.

Леся Нікітюк, фото з instagram

Фанатам Нікітюк прийшлося до душі нове фото телеведучої, тому вони прийнялися залишати для неї десятки комітетів у коментарях під фото.

"Вище тільки небо ☝🏻 "," Супер, красуня богиня 😍😍😍😍👍 👍 "," Яка ж ви красива..😍💔 "," Боже, яка краса🔥🔥🔥 "," Красуня 😍😍😍 "," Прямо Гагарінська посмішка! Світла, весняна👍🌼 ", - такі коментарі залишили фанати Нікітюк.

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Нікітюк видала, чому не стала "Холостячкою" замість Огнєвіч: "Вирішила йти на...". Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками раптовою заявою

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з сукні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру