Нещодавно в мережі повідомляли, що на Прикарпаття приїде президент. Проте зазначалося, що Володимир Зеленський приїде сюди не з робочим візитом, а на святкування Великодніх свят. Однак, точної дати та часу приїзду президента не розголошували.

У зв'язку з цим, у четвер, біля Гути 29 квітня під президентською резиденцією на Зеленського чекали місцеві активісти з різноманітними плакатами. Також в людей були й запитання до президента. Щоправда, до них ніхто не вийшов та й невідомо чи прибув вже Зеленський до резиденції, передає "Прямий".

Скріншот з відео

"Коли восьмий рік війна у країні, коли у нас окуповані території, коли у нас гинуть наші воїни президент знаходить собі час на відпочинок. Хочеться зрозуміти просто, як можна відпочивати, коли стільки проблем у державі ", - зазначав активіст Олег Федянін.

Варто зазначити, що учасників акції охорона не пустила за огорожу і не повідомила, чи прилетів глава держави на Прикарпаття. Тому активісти залишили свої питання президенту на паркані, сподіваючись, що він їх прочитає, якщо вийде на екскурсію “Синьогорою”.

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Нагадаємо, Володимир Зеленський зробив термінову заяву: "Бачать справжні мотиви Росії".

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський опублікував найстрашнішу телефонну розмову: "Зможемо наблизитися".

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська почала боротьбу з черговим українським "ворогом": "Перші зрушення".