В Соломіні троє українців йшли через ліс та невільно стали свідками, як 25-річний поляк намагається вкоротити собі віку.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, троє чоловіків (два Євгени та Олег) приїхали до Польщі на роботу у фірмі RADBUR. Відбувши карантин, чоловіки вирішили з товаришем поляком Яником прогулятись, а заодно поласувати кебабом.

Аби трохи скоротити дорогу, компанія вирішила іти лісом від села Сомоніно до села Келпіно (Поморське воєводство), однак до місця призначення так і не дійшла.

Один з українців побачив у лісі чоловіка, який висів у петлі на дереві. Чоловіки відразу кинулись рятувати його. Стан чоловіка був важким, він подавав слабкі ознаки життя. Тому потерпілому відразу викликали карету швидкої.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Нещодавно у Запоріжжі 9-класниця повісилася у власній кімнаті. Перед цим дівчина написала передсмертну записку, яку батьки знайшли через 5 днів після її смерті. У своєму листі 15-річна Віка звинуватила вчителів і однокласників в булінгу.

Нагадаємо, раніше Приблизна шестикласниця скинулася з обриву: пережила насильство рік тому, ніхто не знав

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві школярка сходила на малювання і викинулася з 18-го поверху

Також «Знай.иа " писав, що Батько знайшов 13-річну дочку в петлі-серце буде хворіти все життя: "ніколи не зайду в будинок"