За життям відомого українського співака Віктора Павліка стежить майже 80 тисяч українців. Артист готується знову стати батьком: за лічені тижні його 26-річна дружина Катерина Реп'яхова народить первістка. Павлік охоче спілкується з шанувальниками та часто ділиться подробицями з особистого та професійного життя.

Цього разу на своїй сторінці в Facebook артист поділився великоднім спогадом, який йому запропонувала соціальна мережа. Публікація була зроблена в 2015 році.

"Пасочка ! (Оселедець, квашена капуста, печена картопля, чорний хліб, сало, аджика, УКРОП, кінза ))) Тай слава Богу !", - підписав тоді Павлік "смачне" фото.

Нещодавно Віктор Павлік опублікував відео в пам'ять про сина Пашу, який помер після довгої боротьби з онкологічним захворюванням. На опублікованому відео можна побачити добірку спільних фотографій Віктора Павлика і його покійного сина. Ці знімки охоплюють період від дитинства Паші і до його юності. Також на них присутні інші члени сім'ї та друзі.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Нещодавно Віктор Павлік і Катерина Реп'яхова відправилися на спільний відпочинок до Єгипту. Дівчина розповіла, що була неймовірно рада вперше відправитися за кордон з чоловіком. Вона зазначила, що це хоч і не їх медовий місяць, але цю поїздку вони довго чекали. Ну, а щоб фанати не нудьгували, поки зіркові батьки у від'їзді, Катя Репяхова вирішила порадувати їх сонячними кадрами з відпустки.

Нагадаємо, що вагітна дружина Павлика поскаржилася, що залишилася без медового місяця - "сподіваюся, ще буде".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дружина Віктора Павлика Реп'яхова показала переваги чоловіка " 50+":"взяв мені їжі".

Також Знай.uа писав, що вагітна дружина Віктора Павлика показала, куди витратила всі гроші.