На Франківщині розшукують безвісті зниклого Любомира Бородайлюка - хлопець 2004 року народження мешкає в селі Старі Кути Косівського району.

В неділю, 11 квітня, хлопець близько 11:30 вийшов з дому і до цього моменту про його місцезнаходження нічого невідомо, повідомили у поліції.

Був одягнутий в куртку бордового кольору, спортивні штани чорного кольору, чорні з білим кросівки, сіра кепка. З собою мав рюкзак чорного кольору.

"Якщо ви володієте будь-якою інформацією, яка може сприяти встановленню місця знаходження неповнолітнього Любомира Бородайлюка, просимо негайно телефонувати на лінію «102» або інформувати відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області за телефонами: (0342) 79-03-23, 0980155424", - просять правоохоронці.

Тим часом в Києві розшукують Панькевича Василя Степановича, 13.08.1974 року народження. За інформацією, наданою правоохоронцями, чоловік ще 25 березня цього року вирушив з Києва до Тернополя.

У чоловіка також є особлива прикмета: на лівій руці татуювання у вигляді літери "В" між вказівним та великим пальцями.

Популярні новини зараз

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.