Підприємець, який створив тюльпанове поле на Буковині вирішив перебратися на Прикарпатті. Про це повідомили у виданні "Молодий Буковинець".

Підприємець Олександр Стратійчук спершу довгий час працював в Голландії і коли повернувся додому в 2005 році вирішив посадити тюльпанове поле. Так він створив одну з найпопулярніших фотолокацій на Буковині.

Чоловік кілька разів змінював місце посадки тюльпанів. Останньою його локацією була ділянка в півтора гектара, яку він орендував в комплексі "Троя" в Кіцманському районі. Примітно, що всю роботу по посадці тюльпанів підприємець виконував самостійно.

Не дивлячись на це, через карантин в 2020 році Олександр залишився без прибутку, оскільки на тюльпанове поле заборонили пускати відвідувачів.

"Тюльпанове поле - це був досить прибутковий бізнес. У сезон його відвідувало до 10 тисяч чоловік щодня. Цвітуть тюльпани протягом двох тижнів. Але щоб висадити тюльпанове поле, щорічно витрачав понад 20 тис.доларів. Уклав ці гроші і в минулому році, а ніякого прибутку не отримав" - сказав Олександр Стратійчук.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

В даний момент Олександр не планує садити тюльпани на Буковині і розглядає для свого бізнесу Івано-Франківськ, оскільки там інша ситуація з карантином.

"Я в період карантину часто їздив в Івано-Франківськ і таких жорстких обмежень не бачив. Зрозумів, що якщо залишуся ще на рік зі своїм бізнесом у Чернівецькій області, це буде боргова Бочка" - додав Олександр Стратійчук.

Олександр Стратійчук, фото: molbuk.ua
Олександр Стратійчук, фото: molbuk.ua

Нагадаємо, що у тернополян з-під носа повели корову, шукали всім світом: 18 тисяч поїхали!

Як повідомляв портал "Знай.uа", Як правильно розговітися на Великдень і не прогнівити Бога: поради священиків

Також, "Знай.uа" писав, що Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" покаже незвідану Україну