Покупці у Новій Каховці спіймали виробника популярної локшини "Роллтон" на нахабній афері з вагою товарів. На упаковці зазначено, що вага однієї порції - 60 грамів, проте по факту - ледь назбиралося 46. Це майже на чверть менше.

Фото, зроблені обманутим покупцем, публікує Telegram-канал "Черный список".

"Мабуть на виробництві # Роллтон миші завелися. Інакше як пояснити відсутність майже чверті пачки від продукту. Виробник заявляє - 60 грам, за фактом - 46 грам", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Тим часом в одному з супермаркетів популярної торгової мережі "Сільпо" покупці натрапили на гниличку.

Важливо зазначити той факт, що подібне відбувається в магазинах "Сільпо" вже далеко не вперше. Так, нещодавно в Запоріжжі покупці натрапили на борошно з дуже дивною "начинкою". Покупці були просто шоковані тим, що в упаковці знаходилися личинки, метелики і відходи їх життєдіяльності.

У замовленні була мука Molino Spadoni з твердих сортів пшениці, коли покупці її відкрили, то виявили там метеликів, їх личинки, лялечки та їх відходи.

Раніше повідомляли, "скотовозка" за 7 гривень: українські маршрутки розвалюються на ходу, пасажири зняли жахіття всередині салону.

Як повідомляв Знай.uа, картопля по 18 гривень, буряк - по 7? Українці приголомшені цінами в супермаркеті, борщ обійдеться дорого.

Знай.uа писав, у популярному супермаркеті українці натрапили на "живе" борошно: метелики, личинки і відходи в подарунок.