У Франківську на місцевому Локомотиворемонтному заводі скоро з'явиться ще один вид продукції: тут спробують реалізувати громадську еко-ініціативу.

Координаторка проекту Наталія Гасюк розповіла, що учасники екологічних акцій завжди ламають собі голову: куди дівати зібраний пластик та інший побутовий непотріб? Відтак вирішили зайнятися його вторинною переробкою, використовуючи потужності ЛРЗ, йдеться в сюжеті "Вежі".

Випуск нової продукції заводчани покладуть на чітку виробничу і технологічну основу. Буде здійснено контроль за постачанням та сортуванням вживаного пластику. Також сформують графік його приймання для промислової переробки. Між тим, ЛРЗ продовжує працювати у звичному робочому режимі.

Тим часом відома українська реперка та учасниця нового сезону "Танців з зірками" на "1+1" Alyona Alyona влаштувала в Києві екопікнік. Зірка запросила колег з шоубізнесу на Гідропарк, щоб там провести прибирання території. Після чого вона презентувала для присутніх свій новий кліп на пісню "Сумно", в якому знялася Анастасія Лугова - дівчина, яку при спробі зґвалтування жорстоко побили в поїзді на очах у маленького сина.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співачка Onuka знайшла спосіб екологічного порятунку Землі.

Також Знай.uа писав, що на Закарпатті запрацювала перша станція переробки пластику.

Крім того, у Києві з'явилися нові контейнери для сортування сміття.