Популярна українська співачка Даша Астаф’єва взяла участь у зйомках телешоу "Ліпсінк батл". Про це розповіли на сторінці телеканалу «1+1» у соцмережі Instagram.

«Вже сьогодні підкорюватимуть серця глядачів на "Ліпсінк батл" реп-виконавия Alyona Alyona та співачка Даша Астаф’єва", - повідомили на телеканалі.

Як зазначається, Астаф’єва прийшла на шоу не сама, а з найріднішою людиною – мамою. Жінка навіть розповіла декілька цікавих подробиць про життя та дитинство своєї зіркової донечки. Одним із таких моментів стала розповідь про те, як маленька Даша мріяла про розкішне довге волосся, і замість перуки використовувала власні колготи, які надягала на голову.

«Підтримати свою дочку прийшла мама Даші Астаф‘євої, яка розповіла, що в дитинстві Даша мріяла про довге волосся, тому часто одягала на голову мохерові колготи та уявляла, що вона співачка з розкішною зачіскою», - зазначають в анонсі.

«Даша - сама, як Мерлин Монро!», - захоплено пишуть у коментарях фанати співачки.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Нагадаємо, Даша Астаф'єва зізналася, які насправді Настя Каменських і Леся Нікітюк. 35-річна артистка взяла участь у зйомках нового кліпу NK на пісню "Девочки рулят".

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Холостяка" Григорій Решетник зробив макіяж і оголив ніжки: "Отримав масу задоволення".

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва була за крок від смерті: "50% з таким діагнозом або мертві, або без свідомості".