На Закарпатті, у місті Свалява, невідомий чоловік обікрав храм, перед тим перехрестившись. Про це розповіли у Римсько-Католицькій Парафії Успіння Пресвятої Діви Марії.

На відео, знятому камерою відеоспостереження, чітко видно момент крадіжки. Злочинець

заходить до храму, бере собі захисну маску, ховає її у кишеню та хреститься. Після цього він витягнув гроші з коробки, в яку збирали пожертвування.

«Тоді не гріх», «Віруючий злодій... Люди гріха не бояться», «Богу гроші не потрібні. Йому треба, щоб люди робили добро», «Може, ще й на сповідь прийде?», «А для чого камери в храмі? Не довіряєте богу», - дивуються коментатори.

Місцевий священник каже, що візуально знає злодія, бо той приходив колись за допомогою. Проте священнослужитель не знає, хто він і де живе.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

«Думаю, поліція зможе його ідентифікувати, будемо молитися, щоб знайшли цю нещасну людину і притягли до відповідальності», - пишуть місцеві прихожани.

«То Дзідзьо! Він поверне з відсотками», - жартують люди.

«Любителі легких грошей. Перехрестився, протер руки антисептиком, взяв маску. Справжній християнин, просто потребуючий», «Це для тих, хто любить всі злочини бездуховністю виправдовувати. Хлоп тут і від ковіду захистився (бо руки не забув продезинфікувати), і благословення на крадіжку попросив, певно», «Навіть не знаю, як його назвати, але цих грошей йому на ліки не хватить», - обурюються люди.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру.