В одному з сіл Карпат сніг йшов чотири дні поспіль і засипав повністю дороги. Розчищати сніг виїхала спеціальна техніка.

Про це розповів журналіст Роман Клим на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його словами, у жителів віддаленого села недалеко від Писаного кКаменю одвічна проблема з розчищенням дороги. Людям постійно доводилося збирати кошти на паливо для грейдера, щоб до села можна було розчистити дорогу.

Зараз тут була помічена робоча техніка від "Облавтодору".

"Ось так вхурделило сьогодні у високогір’ї Карпат! Це дорога Буковець-Черетів у Верховинському районі на висоті більше 850 м н. р. м. Зі слів місцевих мешканців, тут сніжило чотири дні поспіль. У жителів віддаленого села неподалік Писаного Каменю одвічна проблема з розчищенням дороги: гуцулам раніше постійно доводилося самим збирати кошти на паливо для грейдера, аби до села був доїзд, а зараз дорогу обслуговує техніка субпідрядної організації від ДБК «Облавтодор»",- написав у пості Роман Клим.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

У коментарях чоловіка поправили і розповіли, що дана техніка належить місцевому жителю села, який власними силами і своєю технікою розчищає дорогу від снігу, за свій і місцевих жителів рахунок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Карпати занурилися в зимову казку-українцям показали чарівні фото

Як повідомляє портал «Знай.иа» Діденко розповіла, якою буде погода в кінці робочого тижня: парасольки залиште вдома, але одягайтеся тепліше

Також «Знай.иа " писав, що Потужна лавина змусила Карпати здригнутися: злякалася навіть камера