Стало відомо про те, що відома українська співачка Руслана отримала щеплення від коронавірусу. Сталося це в прямому ефірі одного з телеканалів.

Таким чином повідомляється, що вакцинація пройшла в прямому ефірі на телеканалі 1+1, під час ток-шоу «Право на Владу». Організована ця подія була спільно з Міністерством охорони здоров'я та фондом ЮНЕСКО.

У жодній країні світу до цього моменту такого не робили. Серед тих, хто в ефірі отримав вакцину 5 лікарів, і ще 5 публічних особистостей.

Зокрема, свою дозу отримала сама ведуча ток-шок Наталія Мосейчук, співачка Руслана Лижичко, а також телеведучий Олександр Педан. Весь ефір після введення вакцини вони були під наглядом лікарів.

До слова, Там же Руслана зізналася про плани на майбутнє. Найближчим часом вона випустить новий альбом, який присвятила 30-річчю нашої країни. Крім того, фанати зможуть почути нові «Дикі Танці, з якими дівчина підкорила Європу більше 15 років тому.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Також варто відзначити, що всі хто зробив вакцину в прямому ефірі відчували себе добре, і ніяких побічних ефектів на щастя не зазнали. Через кілька тижнів їм потрібно буде вколоти ще одну дозу. Чи буде це відбуватися також у прямому ефірі-невідомо.

Нагадаємо, раніше Руслана знайшла "портал у вічність" між морем і небом: навіть час завмирає. Відповідний пост з'явився на сторінці Руслани в Instagram.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Руслана згадала, як хотіла спалити себе на Майдані: "це доля нашої країни"

Також "Знай.uа" писав, що Руслана зворушливо привітала чоловіка зі срібним весіллям архівними кадрами: "спасибі, що ти є"