Франківчани не задоволені тарифами за комунальні послуги. Про це повідомила Наталія Кушулик на сторінці "Комуналка ІФ" у соцмережі Facebook.

Мешканка Франківська розповіла, що їй прийшла платіжка за оплату послуг опалення, де тариф став дорожчим. При цьому вона була обурена тим, що городяни виступали проти збільшення ціни тарифів і мер міста Руслан Марцінків збирав підписи для зниження вартості комуналки, але нічого не змінилося.

Жінка підкреслила, що в порівнянні з минулим місяцем, тариф за опалення теплокомуненерго Івано-Франківська виріс на 15%. Так, минулого місяця, за опалення площі в 30 квадратів Наталії Кушулик нарахували 1583 гривні, а в платіжці за січень вартість опалення склала 1813 гривень.

"За опалювальну площу 30 кв.маю заплатити 1813 грн. Ще в грудні було 1583 грн. Для тих, хто має індивідуальне-ціну на газ знизили, а для тих хто має центральне опалення-нехай залишається при своїх інтересах, нехай платить? Що за поділ людей????" - написала Наталія Кушулик.

Також жінка поскаржилася і на зростання вартості гарячої води та електрики. Вона зазначила, що встановила бойлер для економії, але це не допомогло.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"А гаряча вода за куб - 110,05 грн. І це без водовідведення!!!Встановила бойлер, щоб економити на гарячій воді-світло підняли майже вдвічі. Мабуть, за принципом, навіщо включати бойлер, якщо вода і каналізація знову ж від місцевого водоканалу сумарно теж подорожчали більш ніж на 10%." - додала Наталія Кушулик.

Публкиація Наталії Кушулик: Facebook Комуналка ІФ
Публкіація Наталії Кушулик: Facebook Комуналка ІФ

Нагадаємо, що споживачів газу приголомшили незрозумілими платіжками за січень: "Будуть відсутні в квитанціях"

Як повідомляв портал "Знай.uа", харківських пенсіонерів залишили без пільг, платите як усі

Також, "Знай.uа" писав, що українці з бойлерами отримали платіжки за гарячу воду з космічними сумами: "Борг постійно зростає"