Від коронавірусу помер екссуддя Івано-Франківського апеляційного суду Тарас Фіцак.
Про це повідомили на сторінці Івано-Франківського апеляційного суду у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що у неділю, 21 лютого, помер суддя у відставці Івано-Франківського апеляційного суду Тарас Фіцак. Зазначається, що він хворів на коронавірус. 27 березня йому мало виповнитись 60 років.

Помер суддя Тарас Фіцак

"Колектив Івано-Франківського апеляційного суду та вся суддівська спільнота Прикарпаття з глибоким сумом сприйняв звістку про смерть Тараса Дмитровича. У нашій пам’яті Тарас Дмитрович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи. Поділяємо біль та горе рідних, висловлюємо слова підтримки всім, хто знав, цінував та поважав покійного.", – йдеться у дописі.

Наразі про дату та місце прощання із суддею Івано-Франківського апеляційного суду нічого не відомо, про це повідомлять згодом.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України , соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів".Медик помер на 66 - му році життя.