Українці необхідна трансплантація печінки. Про це повідомили на порталі ТСН.

14 років тому у Тетяни виявили цироз печінки, який розвинувся через аутоімунне захворювання, та також захворювання крові через яке їй видалили селезінку.

З того моменту життя Тетяни перетворилася на постійне лікування і підтримку організму. При цьому вже тоді лікарі прогнозували, що українці знадобиться пересадка печінки.

В результаті останнього огляду в 2020 році прогнози лікарів підтвердилися і Тетяну ввели в лист очікування на трансплантацію.

"Мені сказали, що можуть викликати в будь-який момент на трансплантацію. Я відкрила збір грошей, вперше за всі роки, але всі друзі і друзі друзів вже допомогли більше, ніж могли. Поки зібраних коштів не вистачить навіть на трансплантацію в Україні, якщо врахувати, що сама трансплантація безкоштовна, то потрібно ще до трансплантації дожити, а значить незрозуміло скільки ще місяців або років здавати аналізи, проходить обстеження, приймати призначені препарати, я повинна вирішити всі інші проблеми зі здоров'ям у трансплантації" - говорить Тетяна.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Крім цього існує ризик, що захворювання крові може перешкодити трансплантації в Україні. Тому Тетяна звернулася до лікарів з Білорусі, які вже мають досвід пересадки з таким же діагнозом.

Однак Тетяна не може фінансово подужати лікування в Мінську, тому була змушена звернеться до небайдужих людей за допомогою.

Тетяна, фото: ТСН
Тетяна, фото: ТСН

Нагадаємо, що мати двох дітей бореться з меланомою і благає про допомогу: "Метастази в підшлунковій"

Як повідомляв портал "Знай.uа", до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Також, "Знай.uа" писав, 14-річна школярка доглядає за хворою на рак мамою, дитинство вкрадено: "Я їй потрібна"