Стало відомо про те, що директор Войнилівського Центру дитячої юнацької творчості померла. Рідні намагаються впоратися з горем.

Таким чином повідомляється, що про цю сумну новину повідомили на сторінці самої організації в соціальній мережі Facebook.

Колектив прощається з Ольгою Бучацькою і приносить свої співчуття рідним і близьким. Вона назавжди залишиться в їх пам'яті.

Померла жінка, фото: соціальні мережі

У чому причина її смерті - не повідомляється.

Популярні новини зараз

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

У коментарях під постом на Facebook люди почали висловлювати свої слова співчуття. Всі, хто знав Ольгу Василівну, або був знайомий заочно, або ж зовсім вперше її бачить.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України

У вівторок, 19 січня, помер Костянтин Шаша - народний артист України, соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів". Медик помер на 66 - му році життя.

На своїй сторінці у фейсбуці волонтер Наталія Попова повідомила, що Бабинкін помер від ускладнень, викликаних коронавірусом.