Руслан Марцінків прокоментував новини про підвищення квартплати у Франківську. Про це міський голова написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Мер Франківська прокоментував свою заяву про підвищення вартості квартплати, яке опублікували місцеві ЗМІ.

Насамперед Марцінків звинуватив ЗМІ в тому, що вони "поливають брудом" влади Франківська і заявив, що в його промові не йшлося про підвищення вартості квартплати.

"Деякі медіа вирішили поливати брудом міську владу як би за підвищення тарифу на квартплату! Так от жодного слова про підвищення тарифу на нараді не йшло, а йшлося про оптимізацію витрат кількох підприємств та вивільнення коштів на поточні ремонти! Але включилися сотні ботів, які розганяють зраду!"- написав Руслан Марцінків.

Глава Франківська підкреслив, що говорив про правильний розподіл коштів, які йдуть з квартплати жителів міста, а не про підвищення тарифу. Також він підкреслив, що розуміє, чому його висловлювання подали в такому ключі.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

"Вважаю, що сьогодні потрібно робити ремонти ліфтів, під'їздів та інші роботи з економії коштів і 5-10 грн квартплати направляти на поточний ремонт, а не на проїдання! А мотивацію розумію декого, бо відсувають від годівниці тому й так бісяться! Всім гарного старого нового року!"- додав Руслан Марцінків.

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Нагадавши, Садовий виправдався за натовп колядників на Різдво в розпал карантину: "Зміцнює імунітет"

Як повідомляв портал "Знай.uа", мера Клічука розлютили божевільні тарифи, став за чернівчан горою: "Обурює таке ставлення!"

Також, "Знай.uа" писав, підпис покійного Кернеса з "Шаріте" могли підробити: розпочато розслідування