В Івано-Франківській області рятувальники спробували врятувати лелеку, який опинився в полі.

Про подробиці події розповідає видання "ПІК", посилаючись на коментар Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 8 січня, в селі узбережжя Тисменицького району Івано-Франківської області. Місцеві жителі помітили двох лелек, які перебували в полі. Для порятунку птахів вони викликали на вказане місце рятувальників.

По прибуттю рятувальники виявили в полі лише одного лелеки. Вони провели необхідні заходи по вилову птахів, проте по наближенню фахівців, птах злітала і нікого до себе не підпускала. Щоб не лякати лелеки, рятувальники відступили. За видимими ознаками птиці не була потрібна допомога.

Інформацію про втрачений лелеку рятувальники передали в Галицький парк.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Лелека / фото: Unsplash

Нагадаємо, що в Івано-Франківській області адміністрація готелю в Яремче дала наказ повісити собаку своїм співробітникам. Тварину вже вели на" страту", як раптом це помітили місцеві жителі і забрали собаку у нелюдів разом з цуценятами.

Як повідомляв портал Знай.иа, Карпати вкрило білим полотном на Різдво, сильний вітер і нульова видимість: "Зима прокинулася".

Також Знай.иа писав, що у Грузії, в місті Ахалцихе, напередодні Нового року народився рідкісний щеня з зеленим кольором вовни. За такий колір шерсті господарі назвали вихованця Грінчем.