Дружина мера Івано-Франківська Оксана Марцінків розповіла, як познайомилася з чоловіком і як їх заміжжя вплинуло на її життя.

Детальніше про це жінка повідала в інтерв'ю порталу "Вежа".

Як заявила Оксана Марцінків, головні завдання в її житті-виховання сина і сім'я. Крім сімейних справ жінка також захоплюється поліграфією газет, шиє одяг і вирощує Кімнатні рослини. Вона розповіла, що вдома їх вже більше 50 штук, і вона постійно поповнює колекцію екзотичними саджанцями.

"Живемо ми просто ходимо пішки, навіть на роботу, в планах пересісти на велосипеди. Але вже є негативний досвід, нещодавно у нас вкрали велосипед", - розповіла Оксана.

З чоловіком Русланом, який зараз є мером Івано-Франківська, вона познайомилася 17 років тому на дискотеці в смт. Отинія. Тоді у них зав'язалися дружні стосунки, які пізніше переросли в романтику. Одружитися вони вирішили лише після закінчення університету.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Вже після закінчення інституту ми вирішили одружитися. Руслана відразу направили до Харкова працювати. Я поїхала за ним. Ми прожили там близько року... Такий ритм життя спонукав чоловіка взяти відкріплення. Тому ми повернулися в Івано-Франківськ. Зняли однокімнатну квартиру, і так почалося спільне життя тут. З часом у нас народився синочок Святослав", - згадує дружина мера.

Оксана Марцінків з сином / фото: Facebook

"Ми прогулювалися по вулиці, і він зробив мені пропозицію. Я була ошелешена-зовсім не очікувала. У той час мені інше Було в голові. Будувала власні плани, думала про кар'єру, була сповнена амбіціями. Але така несподіванка стала найкращою роботою мого життя", - каже Оксана Марцінків.

Оксана розповіла, що після обрання Русалана мером міста, він ніяк не змінився. Він рідко просить дружину допомогти зі справами на роботі, адже у них є чіткі розмежування за обов'язками – Оксана займається будинком, а Руслан – роботою. Лише іноді градоначальник радиться з нею щодо білбордів і листівок.

"Спокій він знаходить вдома. Чоловік дуже любить читати, це його заспокоює. Паралельно вмикає телевізор і одним оком дивиться в телевізор, іншим - в книгу, і ще з нами встигає поговорити", - підсумувала дружина мера Франківська.

Нагадаємо, що Марцінків назвав міський бюджет 2021 найгіршим за всі роки.

Як повідомляв портал Знай.иа, Руслан Марцінків готовий співпрацювати з Буковелем, щоб залучити туристів до Франківська.

Також Знай.иа писав, що мер Франківська Марцінків став на захист легендарного ринку "П'ятачок".