Маленьку дівчинку знайшли в квартирі серед сміття. Про це розповіли у виданні "Жемчужинка".

Повідомляється, що в одному з моксівських будинків сусіди почули плач дитини, проте на нього ніхто не реагував. Вони подзвонили в двері, але її ніхто не відкрив. Після цього до квартири викликали рятувальників.

Співробітники рятувальної служби розкрили квартиру і були шоковані. Вони побачили величезну кількість сміття, яке заважало пересуванню, цвіль на стінах, безліч комах, жахливий запах і маленьку 5-річну дівчинку, яка жила серед усього цього. Дитину назвали Люба і додали приставку "Мауглі".

Побачивши людей дівчинка злякалася і забилася в кут квартири. Її дуже мучила спрага і рятувальники напоїли дівчинку водою. Вона за раз жадібно випила кілька склянок.

Люба, фото: jemchyjinka
Люба, фото: jemchyjinka

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Після опитування сусідів стало відомо, що мама з дівчинкою заїхали в квартиру кілька років тому. Жінка була ввічлива, охайна і добре спілкувалася з сусідами. Багато хто відчував неприємних запах з-під дверей квартири, на це мама дівчинки відповідала, що вони ремонтують каналізацію і незабаром вирішать це питання. При цьому саму дівчинку і батька ніхто ніколи не бачив.

Як виявилося батько Люби був поміщений під варту і поки відбував покарання його подруга народила дочку. Однак після виходу на свободу чоловік не відвідував жінку з реьенком і не брав участі в її вихованні.

Приблизно через добу після злому квартири прийшла мама дівчинки. Як виявилося, вона в квартирі з дівчинкою давно не жила. На всі питання поліцейських жінка відповідала, що живе з дочкою, а сміття в її відсутності хтось підкинув. Суд вирішив, що жінка не в собі і відправив її на психіатричне лікування.

Любу ж забрали в клініку, відгодували і позбавили від вошей. Однак у дівчинки залишилося безліч психологічних травм. Вона зовсім не соціалізувалася і не спілкувалася з однолітками і дорослими.

З моменту цих подій пройшло півтора року. Зараз дівчинка живе з мамою, а не в прийомній сім'ї і її стан залишається стабільним.

Мама Люби, фото: jemchyjinka
Мама Люби, фото: jemchyjinka

Нагадаємо, що 108-річна довгожителька пережила дві пандемії і розповіла свій секрет

Як повідомляв портал "Знай.uа", робітники "Укрзалізниці" десятки років живуть в іржавому пеклі

Також, "Знай.uа" писав, що школяр врятувався з окупованого Донбасу і став хоробрим бійцем ЗСУ