У Вінниці від коронавірусу загинув нацгвардієць. Про це розповіли на порталі 33-го каналу.

Повідомляється, що у Вінниці коронавірус обірвав життя 24-річного нацгвардейца Руслана Петреченко. Мама бійця Наталія впевнена, що його смерть настала через те, що лікарі не контролювали стан пацієнта.

За словами жінки, після надходження в лікарню і підключення до ШВЛ Руслан скаржився, що лікарі не перевіряють пацієнтів. Він навіть відмовлявся їсти, оскільки йому не міняли судно.

Батько Руслана після пережитого горя намагається з'ясувати, чому його син помер. Він каже, що син розповідав, що разом з ним в палаті поклали жінку, не дивлячись на те, що палата чоловіча.

Руслан Петреченко з дружиною Іриною: 33 канал
Руслан Петреченко з дружиною Іриною: 33 канал

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

Він упевнений, що Руслан загинув уві сні через те, що в апараті впав тиск, оскільки раніше він говорив, що були перебої з киснем. Батьки розуміють, що сина вже не повернути, проте мають намір дізнатися правду, щоб врятувати інші життя.

"Ми чули, що в той же день, як помер син, в лікарні не змогли врятувати ще трьох пацієнтів. Звичайно, легше списати все на тяжкість хвороби. Але ми навіть не знаємо, що за хвороба була у нашого сина. Його просто попросили підписати згоду, що у нього коронавірус, щоб покласти в одну палату з коронавірусними пацієнтами. Руслан був міцним, на жодній медкомісії до нього не було питань, він служив, тричі був у зоні ООС. А цього разу на КТ, крім уражених легень, виявили збільшене в розмірах серце. Ми готові були купити ліки і від серця, але лікарі говорили, що нічого не треба. Ось так і втратили молодого хлопця, який тільки починав свою кар'єру в Нацгвардії, кілька місяців, як одружився. Як можна змиритися з такою втратою?"- розповіли батьки загиблого.

У департаменті охорони здоров'я запевняють, що в лікарні №3, де лікували Руслана Петреченка, немає проблем з киснем або ще чимось.

Згідно з інформацією 33-го каналу, зараз у місті працює комісія, яка з'ясовує причини загибелі нацгвардійця.

Руслан Петреченко: 33 канал
Руслан Петреченко: 33 канал

Нагадаємо, що Комаровський відповів на головні питання про covid - 19 в Україні

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Кабміні пояснили, хто може отримати 8 тисяч гривень від держави

Також, "Знай.uа" писав, що в Україні за добу 8 416 нових хворих коронавірусом, 233 померло