Готувати курячі крильця подобається багатьом господиням, оскільки ця страва не вимагає великих зусиль, при цьому їх можна готувати в різних варіантах. Однією з таких варіацій є крильця в соєво-медовому соусі, рецепт яких опублікували у виданні "Obozrevatel".
Ця страва не вимагає особливих приготувань, досить смачне і ситно, а також складається з простого набору продуктів, що допомагає вберегти гаманець.
Для приготування крилець в соєво-медовому соусі необхідно підготувати ряд інгредієнтів:
- Курячі крильця - 1,1 кілограма.
- Соєвий соус - 6 столових ложок.
- Мед - 3 столових ложки.
- Паприка мелена - 1 чайна ложка.
Спосіб приготування:
1. Крильця необхідно розрізати на порційні шматочки. Спершу потрібно відрізати кисть крила (в ній немає потреби), потім розрізати дві інші частини по суглобу на дві половинки.
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
2. В окремому посуді потрібно змішати соєвий соус, мед і паприку. Якщо хочеться зробити блюдо дуже гострим, можна ще додати мелений червоний перець.
3. Приготованим маринадом потрібно залити шматочки курки, добре все перемішати, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник мінімум на 1 годину.
4. Необхідно підготувати деко духовки і змастити його вершковим маслом.
5. На деко необхідно викласти промариновані курячі крила і залити їх маринадом, що залишився.
6. Випікати крильця потрібно в духовці при температурі не більше 180 градусів протягом 30-35 хвилин.
Нагадавши, домашні суші з простих і дешевих продуктів-готуй смачніше, ніж в ресторані
Як повідомляв портал "Знай.uа", легкий салатик з креветками і яйцями замість обридлого олів'є-здивуй гостей на Новий Рік
Також, "Знай.uа" писав, соковиті пиріжки на кефірі з цибулею і яйцем-смажимо на сковороді