Волонтерка організації" Бачіті серцем " Lina Deshvar розповіла про звірства, які пережила в дитячому будинку. Про це вона написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Жінка розповіла, що батьки відмовилися від неї 24 листопада 1990 року і вона потрапила в дитячий будинок на Луганщині. Ліна підкреслила, що ніколи не пробачить їх за ті жахи, які вона пережила в цій установі будучи дитиною.

Читайте Знай в Google News!

За словами волонтерки вихователька, яка працювала вдень жорстоко поводилася з дітьми і багато її боялися, особливо вона любила бити дітей під час тихої години за те, що вони не закривають очі.

"Покарання були різні. Пам'ятаю одне яскраво. За те що, майже вся група не спала на тихій годині няня і вихователька вирішили нас покарати вечерею. Просто нам її не дати (і ось приносять на групу мою улюблену сирну запіканку і вона просто лежить перед нами. А нас поставили в рядок, щоб ми дивилися на нашу вечерю і як нею ласує няня і вихователька. Коли няня пішла проводжати виховательку додому. Ми всією групою накинулися на ту запиканку і руками її їли.. Капець яка вона була смачна. Такий більше ніде не їла. Нас знову покарали, але ми були ситі. Мабуть, всім було все одно, що нас карають."- написала Ліна Дешвар.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Ліна підкреслила, що в дитячий будинок також пускали дивних людей, які постійно розпивали спиртні напої. Крім того діти билися між собою і одного разу вона стала жертвою хуліганів з паралельної групи.

Взимку у Ліни було день народження, крім того вона завжди чекала новорічні свята, проте виховательки щороку забирали подаровані дітям цукерки і залишали з ні з чим. Жінка підкреслила, що єдиною людиною, яка до неї добре ставилася, була медсестра з Луганської дитячої лікарні.

"Там була класна медсестра. Вона для мене зв'язала рукавички і пошила штани під мої ноги. Це так було дивно, що є щось у мене моє і індивідуальне. От би відшукати медсестру з Луганської дитячої лікарні. Мені є за що подякувати. За відчуття вперше свого, а не спільного. За любов і турботу в лікарні. Я плакала коли їхала знову в дитячий будинок."- додала Ліна Дешвар.

Волонтерка підкреслила, що зовсім не сумує за дитячим будинком і у неї відтоді залишилося багато травм, з якими вона працює досі. Ліна додала, що в дитячих будинках багатьом доводиться дуже важко і вони не створені для дітей.

"Дитячі будинки не місце для дітей. У цих закладах до дітей не відносяться як до дітей. Там працівники зловживають своїм робочим станом розуміючи, що нікому діти нічого не розкажуть. Якщо в інтернатах діти хоч щось розповісти можуть, то в дитячих будинках діти малі і повірте, мало хто їм повірить. Цікаво, коли волонтери приїжджають в дитячі будинки якими вони бачать дітей? Радісними? Усміхненими? Я часто бачу їх переляканими і розгубленими. Я бачу в цих дітях себе маленьку. І це так сумно."- підсумувала Ліна Дешвар.

Публікація Lina Deshvar: Facebook
Публікація Lina Deshvar: Facebook

Публікація Lina Deshvar: Facebook
Публікація Lina Deshvar: Facebook

Публікація Lina Deshvar: Facebook
Публікація Lina Deshvar: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "швидка" ігнорує дзвінки від дітей у 103

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі потопаючі у смітті малюки викликали поліцію до себе додому

Також, "Знай.uа" писав, жінка довго наважувалася на усиновлення 5-річної ромської дівчинки: як склалося їхнє життя через 9 років