В Івано-Франківську розпочалася підготовка до Нового року. На площі міста почали встановлювати новорічну ялину.

Цього року ялина буде такою ж, як і в минулому році. Однак міська влада не залишить франківчан без сюрпризів. Як стало відомо, на старій ялині з'являться нові програми 3D-графіки. Вогні на ялинці включаться не раніше 13 Грудня.

Крім того, в кожному районі міста будуть встановлені свої новорічні ялини. Однак урочистих і багатолюдних відкриттів і запалювань вогнів не буде через карантин.

Крім ялин в місті з'являться і інші прикраси. На вулицях вже почали розвішувати гірлянди і хитромудрі композиції з них. Площа Міцкевича і сквер Російської Трійці вже встигли прикрасити традиційними гірляндами.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Києві готуються до встановлення та прикрашання головної новорічної ялинки столиці. За словами одного з організаторів новорічних гулянь у столиці Ігоря Добруцького, цього року через пандемію небезпечного коронавірусу українців чекають деякі зміни у звичному форматі святкування.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Також Знай писав, що в Запоріжжі виділили практично два мільйони гривень на новорічні майданчики. Підготовка до свята почнеться зовсім скоро. Департаментом інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради був оголошений тендер. Чиновники шукають підрядника, який організовує свята.

Нещодавно Знай передавав, що у Хмельницькому цього року вирішили встановити новорічну ялинку дещо раніше, ніж зазвичай. 18-метрову новорічну ялинку вже почали встановлювати. Її традиційно розташували на майданчику перед кінотеатром Шевченка в обласному центрі.