Кіт став "батьком" для покинутого малюка. Про це розповіли в зарубіжних ЗМІ.

Повідомляється, що батьки відмовилися від новонародженого хлопчика і залишили його в пологовому відділенні. Дитину поклали у вільне ліжечко, проте йому це не подобалося і він постійно плакав.

Читайте Знай в Google News!

Плач дитини збивав з пантелику медсестер і шкодив йому самому. Однак в один момент він просто затих. Медсестра злякалася і побігла подивитися, чи не задихнувся малюк від крику.

Коли вона забігла в палату, то побачила, що поруч з дитиною в ліжечку сидить кіт, якого підгодовували у відділенні. При цьому дитина була єдиною, кому кіт дав себе погладити, адже раніше він нікому не дозволяв навіть доторкнутися до себе.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Медсестра спробувала відігнати кота від дитини, проте малюк вчепився в нього всіма силами і почав плакати. Тоді тварину вирішили залишити.

Пізніше прийшов і головлікар, який не на жарт розлютився і обіцяв всіх звільнити. Однак побачивши малюка з котом він пом'якшився і дозволив залишить чотирилапого.

Кіт з немовлям, фото: Прикарпаття Online
кіт з немовлям, фото: Прикарпаття Online

Так, кіт весь час сидів з хлопчиком і лише іноді йшов поїсти. Це привернуло увагу не тільки медсестер, а й звичайних людей. Багато приходили в палату і просто фотографувалися з твариною і дитиною.

Таким чином знайшлася велика кількість бажаючих усиновити хлопчика. Однак дитина відразу починав плакати без кота. Були й ті, хто хотів забрати їх обох, але тварина не погоджувалася. Це тривало до тих пір, поки за хлопчиком не прийшла пара, до якої Кіт пішов на руки.

Хлопчика і його нових батьків проводжали всім відділенням. Медперсонал знав, що дитині знайшли гідних батьків, адже коти відчувають такі речі набагато краще за людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харківському зоопарку відсвяткували день народження слона

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові качка "усиновила" стадо свиней, хвости і пір'я розсмішили місто

Також, "Знай.uа" писав, що чоловік врятував малюків у покинутому будинку