Руслан Марцінків просуває своїх знайомих на хороші посади за допомогою патронатної служби. Про це розповіли у виданні "ЧЕСНО".

Повідомляється, що у виданні "ЧЕСНО" провели дослідження патронатної служби Івано-Франківська і визначили, що з її допомогою мер міста Руслан Марцінків просуває своїх знайомих і наближених до ГО "Свобода" на керівні посади в обхід чинного законодавства.

Читайте Знай в Google News!

Так, протягом п'яти років існування патронатної служби Руслана Марцінківа, 51 її співробітник був переведений на керівні посади в органах місцевого самоврядування.

Варто додати, що згідно з чинним законодавством України, на посади в органах місцевого самоврядування керівники повинні обиратися на конкурсній основі. Однак за допомогою даної схеми Руслан Марцінків успішно обходить цю умову.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Показати ще

При цьому, майже всі співробітники патронатної служби отримують великі премії в розмірі від 16 до 50 тисяч гривень. В цілому за 8 місяців цього року, на зарплати і премії співробітників патронатної служби було витрачено 1 327 532 гривні з міського бюджету.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що журналіст розкрив правду про "подвійне" життя Пальчевського

Як повідомляв портал "Знай.uа", Притула і Дубинський поскандалили в прямому ефірі

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий злякався дебатів з Синюткою